3525 Miskolc (Pláza), Szentpáli 2-6.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Utoljára nézett

Még nem tekintettél meg egy terméket sem.

Az adatok kezelője

Az adatok kezelője a patakypolo.hu (székhely: 3553 Kistokaj, Szemere utca 1.)

Adatkezelési irányelvek

A patakypolo.hu a felhasználók személyes adatait az aktuális jogi szabályozásnak megfelelően bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági és technikai intézkedést mely az adatok biztonságát garantálja. Ezen adatokhoz csak az adatkezelő közvetlen munkatársai férhetnek hozzá. A felhasználók adatait harmadik félnek nem adjuk tovább. Ez alól kivételt képeznek az alvállalkozóknak kiadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető (pl.: a futárszolgálatnak a kiszállításhoz szükséges adatok). Ekkor azonban, az alvállalkozók az adatkezelő által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

A kezelt adatok köre

A patakypolo.hu webáruház használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyezni kell. Ha ezeket nem engedélyezi, bizonyos funkciók nem működnek megfelelően. A cookie-kat Ön később törölheti számítógépéről.

A patakypolo.hu webshop megtekintése során automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja. Egyes esetekben rögzítésre kerülhet még a böngésző és az operációs rendszer típusa is.

Az adatkezelő a patakypolo.hu webshop-ban történő vásárlás során kezeli a Megrendelők nevét, email címét, címét, jelszavát és felhasználónevét.

Az adatkezelés célja

Az adatkezelő a felhasználók adatait elsősorban a felek között létrejött szerződés teljesítése, a felhasználók azonosítása, a visszaélések megakadályozása céljából tárolja. Valamint az adatkezelés további célja a kapcsolat felvétel és a patakypolo.hu szolgáltatásainak fejlesztése. Az adatkezelő ezen adatokat felhasználhatja belső statisztikák készítésére. Ezen statisztikák később nem alkalmasak az egyes felhasználók egyedi beazonosítására.

Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja.

Az adatkezelés jogalapja

A felhasználó önkéntes hozzájárulása, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján.


Az felhasználó adatainak módosítása/törlése

A felhasználó kérésére a hozzá tartozó adatokat módosíthatjuk vagy akár törölhetjük. Ilyen jellegű igényét email-ben vagy telefonon tudja benyújtani. Adatait az igénylés beérkezését követően 48 órán belül módosítjuk/töröljük rendszerünkből.

Valamint adatai törlésre kerülhetnek, ha a patakypolo.hu webshop-ot nem rendeltetésének megfelelően használja.

A patakypolo.hu webshop-ban megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig történik.

Jogérvényesítési lehetőségek

Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy a patakypolo.hu tulajdonosa megsértette személyes adatok védelméhez való jogát, kérheti az adatvédelmi biztos segítségét.

Ezen adatvédelmi nyilatkozat kialakításakor a következő hatályos jogszabályokat vettük alapul:

  • 1995. évi CXIX. törvény a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről
  • 1998. évi VI. számú az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során - törvény
  • 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
  • 2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól
  • 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról