3525 Miskolc (Pláza), Szentpáli 2-6.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Utoljára nézett

Még nem tekintettél meg egy terméket sem.

ÁSZF

Eladó adatai:

Pataky Bt.
Székhely: 3553 Kistokaj, Szemere u. 1.
Cégjegyzék szám:
Adószám: 20937212-2-05
Bankszámlaszám:
Ügyvezető: Pataky László
Szerződés nyelve: magyar

Általános Szerződési Feltételek

A patakypolo.hu web-áruházban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a http://www.patakypolo.hu webcímen. A fenti címen keresztül történt rendelésleadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Eladó és a rendelést leadó Megrendelő között. Az webáruházban mindenki vásárolhat, aki a szállításhoz szükséges adatok megadása után a megrendelés megerősítő email-ben közölt hivatkozással, megerősíti megrendelését és elfogadja a jelen dokumentumban leírt feltételeket. A Megrendelő a rendelés adatait összesítő "Megrendelés" gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit. A patakypolo.hu webáruház minden érvényes rendelésről rendelésigazoló emailt küld. Csak a visszaigazolt megrendelés tekinthető érvényesnek.

A patakypolo.hu oldalán Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. Tájékozódhat a termékekről, láthatja az árakat, leírásokat, képeket.

A weboldalunk tartalma üzemeltető szellemi alkotása, mely így csak bizonyos törvényi korlátok között használható fel. A weboldalunkon található anyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani. Ezen anyagok más weboldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A weboldalunkon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi és egyéb jogszabályokba ütközhet és kártérítési illetve büntetőjogi felelősséget vonhat maga után.

Árak

Az árlistában szereplő árak Bruttó árak, tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és az összes ide vonatkozó adónemet.

A Megrendelő a megrendelt terméken felül kiszállítás esetén szállítási díjat köteles fizetni, minek mértéke a szállítás és fizetés választott módjától, valamint a megrendelt termékek mennyiségétől is függhet.

Fizetés

A Megrendelő 2 fizetési mód közül választhat:

  • utánvét (készpénzben a futárnak vagy a postán)
  • készpénzes fizetés (személyes átvétel esetén)

Az Eladónak jogában áll az Megrendelő által választható fizetési módokat, a rendelt mennyiségtől és a szállítás helyétől függően, korlátozni.

Bizonyos fizetési módok esetében az Eladó a fizetés lebonyolításához harmadik fél szolgáltatásait veszi igénybe (futárszolgálat). Az ilyen esetekben fizetés akkor tekinthető teljesítettnek, ha az összeg átadásra/átutalásra került a harmadik fél részéről.

Garancia

Méretcsere esetén a Megrendelőt terhelik az áru visszaszállításával és újbóli kiküldésével kapcsolatban felmerült költségek.

Ha a termék szavatosságát érintő hiányosság áll fenn az Eladó a hatályos fogyasztóvédelmi jogszabályoknak megfelelően kizárólag abban az esetben köteles a vételárat a Megrendelő részére visszafizetni, ha a terméket nem tudja a Megrendelő számára megfelelő termékre kicserélni. Ebben az esetben az Eladót terhelik a termék visszajuttatásának költségei.

A garancia csak tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti csomagolásban visszaküldött termékekre érvényes. Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállási jog

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ezen kormányrendelet értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől és visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlása esetén a Megrendelőt terhelik a termék visszajuttatásának költségei. Ebben az esetben, ha indokolt, az Eladó követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó kár megtérítését a Megrendelőtől.

A Megrendelő minden indoklás nélkül visszamondhatja rendelését a rendeléstől számított 24 órán belül. Többszöri elállás esetén a Megrendelőt a patakypolo.hu webáruház kizárhatja vásárlói közül.

Korlátozott felelősség

Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében minden kártérítési felelősséget kizárunk. Valamint a patakypolo.hu webáruház nem garantálja kínálatának megszakítás nélküli, állandó működését.

Kiegészítések - Jogi hézagok

A weboldalunkon található árlisták tájékoztató jellegűek, a mindenkori alapanyag beszerzés függvényében változhatnak.

Előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk a patakypolo.hu webshopon található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat.

Amennyiben az Általános Szerződési Feltételek valamely pontja jogilag hatálytalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatálytalan vagy hiányos részek helyett az Ptk. ide vonatkozó pontjai érvényesek.

A patakypolo.hu webshop használatával Ön ezeket a feltételeket kötelezőnek fogadja el és az oldal használata a feltételek elfogadását jelenti az Ön számára!

Jelen dokumentumban foglaltak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelést tartalmazó küldemény átvételéről és kifizetéséről gondoskodik. Amennyiben a termék átadása-átvétele a Megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltséget a Megrendelő megtéríti az Eladó részére.